Laminaat leggen

De laminaat specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten laminaat. Van dunne planken tot hele brede planken, wij hebben het in de loop van alle jaren ervaring wel in de handen gehad. Wij leggen al meer dan 17 jaar laminaat vloeren door heel Nederland voor particulieren en bedrijven. Bij ons kunt u dus prima terecht voor het leggen van uw laminaat. Wij  kunnen uw vloer snel maar vooral zeer netjes leggen met garantie op het geleverde werk.

Wij leggen uiteraard complete vloeren (ondervloer,laminaat en plinten), maar ook voor alleen uw laminaat of alleen de plinten kunt u bij ons terecht. Wij hebben gemerkt dat het leggen van plinten vaak wordt uitgesteld en later niet meer wordt gedaan omdat het een precies klusje is. Wij kunnen alle soorten plinten plaatsen, van platte plakplinten tot hoge opstaande plinten.

Al het gereedschap om uw laminaat zeer netjes te leggen hebben wij in ons bezit, dus u hoeft zelf niks aan te schaven voor deze klus.

Doorleggen van laminaat

Ook het “doorleggen” van het laminaat in verschillende ruimtes is geen probleem voor ons. De ruimte lijkt dan groter omdat deze niet wordt onderbroken door drempels die bij de deuren zitten. Wij kunnen in overleg de drempels voor u verwijderen.

Afwerken

Wij kunnen uw vloer ook helemaal afwerken. Bijvoorbeeld aluminium strips om de deurmat netjes af te werken of de overgang naar de trap met een hoekstrip. Ook verwarmingsbuizen kunnen wij voorzien van de juiste  witte rozetten.

Garantie op geleverde werk

Op het door ons geleverde werk heeft u twee jaar garantie. Mocht er binnen deze periode wat met uw laminaat zijn, mbt het leggen van het laminaat dan komen wij het probleem gratis oplossen.

 

 

Kijk u hier voor foto’s van ons gelegde laminaat

 

Tip voor het aanschaven van uw laminaat